Εκδρομές & μεταφορές με σκάφος

Πάτμος, Δωδεκάνησα
εκδρομές

Ξεκινώντας από την Πάτμο και χρησιμοποιώντας ένα ιδιωτικό ταχύπλοο μηχανοκίνητο σκάφος μήκους 10 μέτρων, οι ταξιδιώτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ιδιωτική κρουαζιέρα και να εξερευνήσουν γειτονικά νησιά, νησίδες και παραλίες, συνοδευόμενοι πάντα από έναν έμπειρο οδηγό - σκίπερ. Υπάρχει μια ποικιλία από προτεινόμενες διαδρομές, που περιλαμβάνει αμμώδεις παραλίες, βραχονησίδες, καταγάλανα κρυστάλλινα νερά και σπηλιές μέσα στη θάλασσα. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα φημισμένα κι απαράμιλλης ελληνικής ομορφιάς μέρη της περιοχής: Μακρονήσι, Ασπρονήσι, Τηγανάκια, Μαράθι, Αρκιοί, και Λειψούς. Μακριά από τουριστικές επιρροές, όλα τα μέρη προσφέρονται για πραγματικές στιγμές γαλήνης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να «δημιουργήσουν» τη δική τους διαδρομή, επιλέγοντας να συνδυάσουν ορισμένους από τους προτεινόμενους προορισμούς. Υπάρχει ακόμη, μια σειρά από εναλλακτικές επιλογές όπως μια περιήγηση στο Τραγονήσι (νησάκι απέναντι από το ξενοδοχείο), μια επίσκεψη στην Πέτρα ή Καλικατσού (τον τεράστιο βράχο που εξέχει από το νερό και μοιάζει με γλυπτό της θάλασσας) ή ένα γύρο του νησιού, ανακαλύπτοντας την ακτογραμμή της Πάτμου. Τέλος, προσφέρεται η δυνατότητα μεταφοράς σε κάποιο μεγαλύτερο νησί ή σε κάποια από τις απομονωμένες παραλίες της Πάτμου, όπως η δυσπρόσιτη Ψιλή Άμμος, για επιπλέον ιδιωτικότητα. Κατόπιν αιτήματος και συνεννόησης, η ώρα της επιστροφής προγραμματίζεται σε συντονισμό με τον οδηγό του ταχύπλοου.

Πληροφορίες
  • Μια μονοήμερη εκδρομή με το ταχύπλοο σκάφος συνήθως πραγματοποιείται από τις 10:00 π.μ. έως τις 18:00.
  • Το σκάφος μπορεί να μεταφέρει έως και δέκα (10) άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος.
  • Η διάρκεια κάθε ταξιδιού μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και βρίσκεται σε συνάρτηση με την ένταση του αέρα, την κατεύθυνση των ανέμων κλπ.
Divine Hotels Group